Hayır Vazgeçmeyecegım senden..


Hayır senın düşündüğün gibi olmayacak hiçbrşey..okafandakı sorunların hiçbirinin hayata geçmeyecegını sende fark edeceksın.. oyle kolay pes etmek yok pes etmeyecegım nasıl bekledıysem su ana kadar yıne beklemeye devam edecegım.. hereyın nasılda duzeldıgını sende fark edeceksın yasadıgın tum sorunları benım yanımda beraberce astıgını gormek senı mutlu edecek artık konusurken sınırlenmeyeceksın gozlerın dolmayacak senınde kendıne ait bı hayatın oldugnuu gormek senı mutlu edecek ..
Konusurkenkı kafandakı o tum soru ısaretlerının yerını bana olan sevgın ve ozlemın alacak.. bunu her nekadar kendıne bıle ıfade etmekten cekınırken bana haykıra haykıra soyleceksın.. yok ole pes etmek gıt demek kendını kurtar demek gıtmıyorum hıcbıryere gıdeceksek berbaer gıdecegız.. onumuzde upuzun bı omur var ve bunu beraber yasayacagız senınle.
Hayat senı yormus bıktırmıs tuketmıs olabılır yaralarını benımle beraber sarmayı ogreneceksın o zaman goreceksınkı bunca zaman bosu bosuna kacmıssın..harcadıgın boş zamana uzuleceksın.. uzulme ama sen hıcıbırzaman uzulme yeter.. onlarında yasanması gereklıydı yasandı ve bıtı olyle dusun her ser de vardır bı hayır demekten ote bırsey yok.. acılarda uzuntulerde yasanmalıkı mutlulugun dahha fazla kıymetı yasansın.. mutluluk tassın gozbebeklerınden..ellerımı tutarkenkı oıcındeki tarifi imkansız mutuluk her gecen gun dahdada artacak sende bensız olamadıgını fark ettıgındehersey tamamlanmıs olacak
Oyle olumsuz dusuncelerı kafandan sıl .. herseyı akısına bırak kendını kasma artık.. yasanacakalrın onune ıstesende gecemıyorsun bak donup dolasıp solugu yanımda alıyorsun rahatlıyorsun desars oluyosun .. mu mutlulugu tuketmene ızın vermeyecegım hayır .. sabrettım bunca zaman az kaldı cok az.. bundan sonra hersey ama hersey umdugundanda guzel oalcak.. ve yasadıkalrına sukretmeyı ogreneceksın..
İiyi varsın iyiki girdin hayatıma diye haykırıken benım yuzumdekı o kocaman gulumseme senın tum sıkıntılarını yok edecek...
Yok gıtmıyorum hıcbıryere burdayım.. senı beklıyorum...


Online Sayaç

Yorumlar

  1. Bnecede vaçgeçme:))
    sonunda kaybetsende en çok kaybetmiş olursun ama bilirsin ,belirsizlik daha kötü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen.. bende onu yasıyorum suan cok guzel ozetlemıssın.. bazen yeter ugrasmıyacagım desemde.. bı bakıyorum onun buna cok ıhtıyacı var.. sevılmeye ılgıye ıhtıyacı var.. BANA ıhtıyacı var.. okadar bıkmıskı kendını bıle cekemz durumda.. ebnım yuregım ıkımızede umut oldu farkında.. sadece kendını akısa bırakmaya hazır hısetmıyor kendını dusecek akısta bogulacak sanıyor bende bunu gostermeye calısıyorum ona..

      Sil
  2. aşkı ile saplantı arasında ince bir çizgi var bir yerden sonra bunu görmeyebiliyor insan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saplantı.. bu tehlıkelı bır kelıme... suankı yasadıgım olay farklı bı boyutta.. hanı adam ya da kadın senı ıstemez ama sen ınat edıp o benım olacak dersen o saplantıdır evet.. benım durumum farklı.. bızım sorunumuz bırbırızle degıl.. ya da o ıstemıyor ben ıstıyorumda degıl.. sorunu benımle olsa zaten bu kadar ugrasmazdımkı..

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Yine bir 14 Subat ve Sycorox Dogum gunu