Durgunlugum....


Öyle çok şey varki içimde
hep sustuk konuşmak yerine
Konuşmadığımız her ne varsa
Seninle sakladım gözlerimde ..................................


İnsanın içinde volkanlar koparken sessiz sakin kalması tepki vermesi gerekn şeylere tepki vermemesi ,,, Konuşmaması gerektıgı anlarda susmaması.. susmaması gereken yerde agzını bıcak acmaması.. canını acıtan seylerın fılm serıdı gıbı gozunun önünden geçerken film izliyormus edasıyla izleyip sonunu bir türlü baglayamması vardır ya... işte suan kendımı ancak boyle anlatabılırım sıze...

Birkeç gundur eve geç gittim bu hafta cok yogun geçti her günümde bi planım bi işim vardı.. evimi özledimm sonra kızı mdedım o evde sıkılırken yapacak birşey bulamazken suan neden oyle eve gıtsem moduna giriyorsunki... bu aksam sırf eve gıtmemek için plan yaparken buldum kendımı.. nasıl bir çelişkidir bu..

Gözlerimin gordugu.. elimi uzatıp tutabilecek kadar yakınken.. yıldızlar kadar uzak duran kişi.. sana seslenıyorum.. ne kadar surecek bu .. uzaksan tamamen uzaklas yakınlaşma ilgilenme onemseme önemsetme kendini.. yanı basımda bitmelerın yerlı yersız aramaların.. bunların toplamı yasadıgım karmasayı olusturuyor.. insanın içinde biri varken digerini sıgdıramıyor oraya.. dar gelıyor .. yasanmıslıklar ,, yasanamamıslar ıle bırbırıne karısırken..

Yasamak isteyipte yasayamadıklarım sanırım olayı ilginç ve heyecanlı olmasına neden oluyor.. Yasanmıs olsa belkıde bu kadar istekli olamyacagım.. bı ton soru var kafamda.. içimdekı boşluk sasırtıcı bu kadar çok şey varken oysa.. boşluk  boşluk boşluk..

Sonun bildigin birşeyın sonun degiştirme cabası degil benımkısı.. yasananlar olacakların garantısı buna emınım ama yasanması ıcın onundekı engelı kaldıramadım bı turlu.. o engel kalktıgında hersey yerlı yerıne oturmus oalcak.. hazıran sonunda istedigim seye kavusmayı beklıyorum 2 ay kaldı.. dayan dayan dayannnnn





Online Sayaç

Yorumlar

  1. şu an yaşadıgım kafayı yaşıyosun. hatta son postlarımız o kadar benzer ki. hayatımın en boş beleş yaşadıgım dönemi yemin ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortak noktalarımız var evet.. puzzle bı parçası eksık ve resım tamamlanamıyor bır turlu ...

      Sil
  2. :) hayat kısa efenim sıkılmayınız bu kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat kısa evet.. anı yasamalı.. ama bazen doluyor ınsan malesef

      Sil
  3. karmaşa,verilemeyen kararlar..ve bunlara neden olan kişi ne acımasız bir işkenceci..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kararlar ıcındeki kararsızlık desek daha ıyı olur

      Sil
  4. Canım insanları şaşırtmayı severim:)) 26 değil 33 :))

    YanıtlaSil
  5. Önemlı olan bıyolojık yas degıl zaten... ona bakacak olursan bende 49 hısedıyorum :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Yine bir 14 Subat ve Sycorox Dogum gunu