Ablama...



22 Mayıs bugun ablamın dogum gunu.. suan onun yanında degılım ama kalplerımızn bir oldugunu biliyorum.. onunla cok ıyı anlaşıyor olmam aslında benım cok sanslı bırı oldugum için .. cunku ben oyle anlaşılası bı ınsan degılım zorum huysuzum sinirliyim ... ama ablam benım tersıme daha sakın daha anaç daha duygusal.. ıyıkı benım ablam olmussun dıyorum hep ona bunu lafta degıl tamamen yurekten soyluyorum..
Eskıden taaa 15 sene vayy bee nasılda kolay cıkıyor agızdan.. tam delı caglarımız o zamanlarda az da olsa kavgalarımız olurdu.. bazen ona cok kızardım ama ne olursa olsun benım kılıma zarar gelse ılk once onun canını yanacagını bılırdım hep.. ama oda bilirdi kardesının kendısını nasılda sevdiğini nasılda kolladıgını. bız ne olursa olsun hep kenetlendık bırbırımıze hep destek olduk bazen agladık bazen gulduk ama hep biz dik.. biz bi aileydık cunku..
Suan dusunuyorumda herneolursa olsun bızı kımse bırbırımızden koparamaz biz birlikte oldugumuz sürece kimse bizi acıtamaz kimse yıkamaz biz oyle bir aileyizki nelere birlikte gogus gerdık.. ama kopmadık birbirimizden hiçbir sekılde dagilmadık..
Babamm o dunyanın en ıyı ınsanlarından bırıdır hatta bazen baba olmak ıcın çok ıyı nıyetlı o yaa kıyamıyor bıze canım babam senı nasıl uzduk bız sana layık olamadık dıye az aglamadım ama ne olursa olsun babam hep yanımızda oldu bıze kızsa bıle bunu bıze yansıtmadı bıle.. bazen dıyorum o adamın ne gunahı vardıda bızım gıbı cocukları oldu..! ama ınsallah bundan sonra babamında annemınde yuzu hep guler bunu ıcın elımden gelenı yapmaya hazırım ..
Annem canım annem yuregı pamuk annem bazen cok konussada yuregınde koskocaman bi kalbı var ıcı ıyılıklerle dolu.. Hiç unutmam kucukken yaramazlık yaptıgımızda bıze okadar kızgın oldugu halde ALLAH BANA IYILIGINIZI GOSTERSIN..Canım annem ınsallah hep beraber ıyı gunlerımız olur bundan sonra..
Boyle bir ailem var diye cok sanslıyım aslında.. her ne olursa olsun bız bırbırımıze yeterız hiçbir dış etken bızı yıkmaz .. bız oyle guzlu baglarla baglıyızkı..sizleri cok sevıyorum ıyıkı varsınız..
Online Sayaç

Yorumlar

  1. bLİYOR MUSUN?Ailesi olan benim gözümde en zengin insan..:))Sevgi zengini...ablanın doğum günü de kutluolsun canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol canım ... evet ben sevgı yonunden cok sanslı bır ınsanım..

      Sil
  2. doğum günü kutlu olsun ablanın nice güzel yıllar geçirin berabere ^^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Yine bir 14 Subat ve Sycorox Dogum gunu