Sabırlıymışım.. pehh benmi:))

Bugun acaip bir baş agrısıyla uyandım .. aksam cok içmenin cezası işte.. sabah tum gecenın guzellıgıne golge dusuruyor.. ama aksamı dusununde agrı azda olsa hafifliyor bu güzel..
Dun gece kel ile gorustum .. aslında kac kere bırdaha gorusmeyecegım desemde gorustum yıne.. guzelmıydı.. evet ya guzeldı ötesı berı gerısı yok .. ben onun yanında kendımı mutlu hissediyorum .. onunda mutlu oldugunu görünce daha bir rahatladım aslında.. huzur denen şey onun yanındayken içimi kaplıyor.. Konustuk saatlerdce anlatttı anlattı anlatıı... hak verdim bazen kızdım bazen güldüm bazen susturdum onu.. ama eskisi kadar tepkili degilim artık.. cunku okadar benzer taraflarımız varkı bunu gün geçtikce daha cok fark etmeye basladım
Bana sen cok sabırlı bir insansın dedı.. ( içimden sacmala beee benmi sabırlıyım diye bağırdım) ölemi görünüyorum dedım.. kesinlikle öylesin dedi ve çok iyisin .. (kesinlikle burda haklı) Ben iyi felan degilim dedim hatta kötü biriyim.. bu iki cumle baya bi konusuldu aramızda.. gözlerimin içine baktı.. baktı baktı.. bunu özlemişim ya .. özlemişim onu.. özlemiş beni.. bunu hissetirdi bana
Dün gece güzeldi ya.. o benim aslında bunun farkında degıl:)) ya da bilmezi oynamaya çalısıyor hala:)) ama kopamadıgını dönüp dolaşıp bana geldiğinin farkında .. bir oyun gibi oldu aslında .. sabır oyunu.. ama yakın zamanda tüm taşların yerine oturacagını biliyorum.. neden bu kadar inat ettim bunuda bilmiyorum.. onda beni bu kadar kendine doğru çeken neydi? kendime bir sürü soru sordm o dizimde uyurken..
Baktım baktım baktım..inceledim yuz hatlarını cenesını dudagını gozlerını .. dokundum .. aslında benım standartlarımın dısında .. benım olmazsa olmazlarım vardır hep.. cene seklı mesela cok dıkkat ederım buna.. eller kesınlıkle ve kesınlıkle duzgun olmalı vs vs Yanı boyle ılk goruste aha işte bu diyebilecegim bir insan degıl.. neden dedım kendıme neden bu kadar istedin bu adamı!!
Ama bendekı huy ulaşamamanın verdıgı merakta olabılır aslında.. küçükkende böyleydim ben maymun iştahlı derlerdi bana aslında haksızda sayılmazlar, birşeye ulaşana kadar çok caba harcardım tutturudum bunu alın bunu alın bunu alın dıye.. alınınca en fazla 1 hafta sonra yuzune bakmazdım o inatla aldırdıgım seye.. bu huyum büyüncede devam etti ama bu sefer sadece eşyalara degil:)) Ulaşmak için çaba sarfedersen degerlı olur derlerya.. bır derece geçerli bende .. çünkü eger zaten kolay ulaşmıssam oooo hiç yuzune bile bakmam .Tamam kötü bir huy farkındayım ama napim bole gelmiş bole gider..
Dun hep sorularıma cevap aradım onun yuzune bakarken.. evet ulaşamamın verdıgı merak cok etkılıydı bu konuda buna emın oldum.. cunku oyle hayalımdekı erkek degıldıkı goruntu bakımında .. hatta ve hatta vasat bile denebilir laf aramızda:)) cunku hayatıma gırenlerı gercekten ilk dış görüntüsüne bakarak tanıma sansı verdım hep.. hanı bazıları derlerya dıs goruntu degıl bende onemlı olan iç güzeliği yok. ya!! hikaye ben ona asla katılmadım.. dış iyi olacak ondan sonrakı asama içine bakacagım .. Ama bunda içte dışta pek yoktu beee:))Bu kafamı karıstıyordu işte .. aslında halada öyle ..ama özünde iyi biri oldugunu farkındayım sadece kaçmanın kendıne yararlı olacagını dusunmekte.. degişecek değiştirecek düşüncesini..
Dün bunu kendiside fark etti zaten .. ne kadar uzaklaşmaya calıssada bende.. dahada yaklaşıyordu aslında .. kendine bile itiraf edemedigi seyleri dun gözleri soyledı bana.. susturmaya calısmadı ama gözlerini saklama geregi duymadı bıraktı akısına.. dediğim gibi huzur vardı.. sıcaklık vardı dun özlem vardı.. Sabrım da varmıs:)) ama ben hala sabırlı bırı oldugumu düşünmüyorum::) o ayrı ..
Dün gece yasananlar ..yeni bir sayfanın habercisiydi bana.. evet yeni bir sayfa açıldı dün.. birinci aşama bitti.. şimdi gelişme durumuna girdik.. evet yaa..
Bir kez daha kendıme su cümleyi kurdum .. kızım isteyipte oldurtamaaycagın hiçbirsey yok su hayatta.. bak istedin yine oluyor :) teşekkur ederim evren .. şükürler olsun sana.
Herşey dahada iyi olacak bunu hisedebiliyorum...

Online Sayaç



Yorumlar

  1. umarım daha iyi olur efenim, insan bağlandıktan sonra ne çene kalır ne yüz hatları o hayalinizde önceden kurduğunuz dicaprio bired pit kırması size basit gelmiştir onun yanında. Aşk böyle bişi mantıksız hede hödö kalkanı

    YanıtlaSil
  2. Dogru.. ınsan sevdıgını bır baska goruyor.. bakalım ıns bundan sonra hersey daha yolunda gıder..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Ruh Eşimi Kim Oyalıyorsa...