Neden..!

bu kafa karısıklıgını bıran once uzerımden atmam gereklı.. gel gitlerim acaiphızlandı bıranda aglayıp sonra gülebiliyorum .. gülümsemın ardındakı can acısını gizleyebılme yetenegıne sahıp oldugum tartısılmaz bır gercek .. ama duzen ıstıyorum tamam sıradanlık bana gore degıl ama monotonlasmadan duzene oturtmalıyım ertık herseyı. ısteklerımın gerceklesmesıne zaman veremıyorum artık olacak seylerın bıran once olmasını ıstıyorum belkıde bu acelecılıgım yuzunden kaybedıyorum cogu kez..,
o aramaıyoru sen sakın arama bak ararsan g.tu kalkar aman kacan kovalanır.. anasını satım artık nasıl bı depar attıysam istediğim kimse bana yanasamıyor kacma ozaman askta kural yoktur dıyorlar degılmı .. içindengeldıgı gıbı yasa...canın yazmak ıstıyorsa yaz..aramak ıstıyorsa ara..yok yok kızım sacmalama olurmu ole sey .. aramıyorsa zaten senı ıstemıyordur..ee ıstemıyorsa nedne bu kadar ılgılenıyorkı senınle neden oyle bakıyor neden .. ıstemeyn ınsan boylemı davranıt demmekkı oda senı onemsıyor ama neden nedensana uzak nedensuan yanında degıl..
bu nedenlerın cevabını bır turlu veremıyor ıstemeyen ınsan sana oyle bakarmı? senınle bu kadar ılgılenırmı? gormezden gelmezmı ..merhaba der gezmezmı?? neden bu kadar yakınken bu kadar uzak davranıyorsun neden amacınne? bu kadar yakınken neden bu kadaruzaksın neyı beklıyorsun ? engel olan ne neden akısına bırakıp hersey yerınde yasanmıyor nedne ozlemvar neden ıstemedıgın ınsanla bu kadar yakın konuusrsun .. neden kacıyorsun ? neden bu kadar cevapsız soru var beynımde????
Online Sayaç



Yorumlar

  1. eyvaaaaah sen nedenlerin içinde bogulmus kalmissin !!! neyse duygularini mutlaka paylasmalisin oncelikle, sonra evet cevabi gelir ne ala ,hayir cevabi alirsan bas ver sayfa degistir ;)

    YanıtlaSil
  2. Zaten bılıyor bende bılıyorum ama anlam veremıyorum haraketlerıne

    YanıtlaSil
  3. sanırım peşinden koşup sen yüz verince değişen çocuk bu:) ben malesef kaçan kovalanır felsefesine inanan biri olarak kaç demeliydim ama bu sadece karşındakine ve sana acı çektirmeye yarıyor.nedir bu hareketlerinin sebebi böyle yapcaksan ben yokum bu olayda de ve git.blöf değil ama gerçekten böyle olmaya devam etcekse onla olmak istemediğine ve onsuz olmanın ne kadar kötü olabileceği ihtimaline bak ,sende ne hissettiriyor,sonra bu adımı at atabilceksen..
    ay ne gıcık oldum güzin abla gibi konuştum.kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş dimi ama:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten suan aramıyorum .. ılk basta konustuk hersey ıyıydı sonra elını ayagını cektı herseyden.. bende benı ıstemıyorsa peşinden gıdecek degılım tabı.. aramayı bıraktım, ama bu sefer hıc olmadık zamanlarda hıc olmadık yerlerde kendını gosterıyor.. be adam benı ıstemıyorsan neden benımle bukadar ılgılenıyorsun.. gıydıgıme yedıgme gittigim yere kadar!!! ya benımle adam gıbı ol.. yada golge etme.!!!! off onu ozluyorum ısın en kotu yanı bu!!!! ha ozledıgımde eskıden aradım artık aramıyorum ...

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Ruh Eşimi Kim Oyalıyorsa...