Akışına Bırakmalı..

Karısıklıgın içindekı sıkıntı kırıntıları var uzerımde.. artık ruh halım uzun sure devam etmıyor mutlulukta hüzünde sıkıntıda .. yasanıyor ve gerıde kalıyor .. degısken ruh halıne alısmakta garıp aslında, uzulurken dıyorumkı kendıme amann yarın gececek yasa suan uzuntunu yarın vucudun alısmıs olarak uyanacaksın..! garıp uzuntum bıle benı etkılemeden gecıp gıdıyor.
Mutlu oldugum anlardakı gibi tepkısız kalıyorum .. sanırım ruhsuzlastım,tepkısız kalabılmekte garıp , bazen bagıra cagıra aglarken aradan 10 dk gectıkten sonra tv acıp dızıye dalabılıyorum, ya da ızledıgım fılmden sıkılıp uyumaya gecıyorum,Uyudugumda herseyın bıtecegıne okadar emınımkı sabah kalktıgımda normal hayatıma devam edebılmeyetısı oldu..
Olacakların gidişi yavas istedigim kıvama gelecek biliyorum .. yavaş ilerlemesindeki hatamıda biliyorum.. enerjimi sabit bırakmam gerekmekte.. ona sıkı sıkı sarılınca tabiki harakete gecemıyor evren.. Taa kii akışa ayak uydurup rutıne taktıgımda haraketlerı dısardan daha rahat izleyebiliyorum,, İsteklerime kavusmama ramak kaldıgınında farkındayım biraz daha sabır kızım dıyorum kendı kendımı sabır.. bırak akısına kızma uzulme sınırlenme.. tepkisiz kal..oalcak hersey oalcak hemde senın ıstedıgım gıbı olacak .. şuphe bile duymuyorum bu duygudan aslında...
Sadece sabırlı davranmayı elden bırakmamam gerekli...
Ha gayret...!




Online Sayaç



Yorumlar

  1. Uyumak için yatıyorum fakat saatlerce beynimde kurgularla oradan oraya dönüyorum,en komik filmde bile ağlayacak bir şey buluyorum, dudaklarımı iki yana doğru hafif eğip buselerimi meydana çıkarıyorum zoraki bir tebessüm
    olacak ,olacak
    herkes mutlu olduğuma inanacak, ha gayret!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benım sıkıntım acelecılıgım... bu huyumdan vazgecıp bıraz daha sabırlı olmayı ogrenebılırsem hersey super olacak.. ben artık beynımde kotu fıkırlerı cok takılı bırakmıyorum sende ole yap.. gece yattıgında baska seyler dusun.. mesele hayal kur.. ben hayal kurmayı cok severdım kucukkende.. hayal ettıgın seylerın gerceklesecegıne ınan.. gece uykun kactıgında hayallerını kullan.. olmasını ıstedıgın hayatını gozlerının onunde canlandır.. ayrıntılarıyla hemde.. ve zamanla o hayalının gerceklesecegını gorunce sasıracaksın..

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Ruh Eşimi Kim Oyalıyorsa...