14 Şubat.. benıim için sycorox dogum gunu demek..

Yarın 14 subat..benım için ifade ettıgı sey sycoonun dogum gunu canım arkadsım nıce nıce senelerın olsun.. bu sene sana mutluluk huzur saglık AŞK para ve gonlunden ayrıca ne getırıyorsa versın.. yenı yasında olmadıgın kadadr mutlu ol emı.. yuzundekı gulumseme hiç ama hiç eksık olmasın.. gulmekten yanak kasların agrısın,mutluluklan ayakların yere basmasın,burnundan kırmızı kırmızı kalpler yukselsın gokyuzune,okadar mutlu olki,nedenınını bıle unut o ankı mutlulugunda,kalbındekı tum seylerı hayatına yansıt bu yasında, (için hiç burkulmasın canın hiç ama hiç sıkılmasın ) parantez içine yazdıgım cumleyı ıptel deyıp sildım:)) hiçbir olumsuzluk belirten cumle olmasın hayatında canım benım..
Yarının benım ıcın one ve degerını anlamıs oldunuz boylece.. ama benım ayrıca kucukte olsa bı beklentımde yok degıl hanı:))
Yarın çiçek gelecek gibi bi his var içimde.. ve ben o çiçegi aldıgımda agzım kulaklarıma varak dogal olarak:)) ama soylemeyın kımseye aramızda kalsın olurmıu..
Boel sevgılı olmayan ınsanların , yok 14 subat kapıtalıst ınsanların uretıgı para tuzagı falanda deseler, ınsan hedıye bıle olmasa sıcak bı gulumse bı ılgı beklıyor be.. hadı hadıı kandırmayın ne kendınızı nede karsınızdakını,hanı derlerya ; benım sevgılım yok dedıgınde amaaannn en ıyı kızım ozaman senden ayrıl okadar ıyıyse... geçın anam bunları geçin, herkez huzurlu mutlu bır ılşkısı olsun ıster.. dogal olanıda budur zaten..!!!
Yarın bu saatlerde mutlu mesut olarak gezıyor olmak ıstemekteyım.. hadııı aminnnn deyin yahuuu :)) inşallah deyın:DD


Online Sayaç



Yorumlar

  1. Di mi ama!kim istemez ki?

    amin..amin..:))

    YanıtlaSil
  2. Crazy sagol canım hepımıze ınsallah :))

    YanıtlaSil
  3. canıııım çok teşekkür ederim, yazını okudum gözlerim doldu ya :))

    YanıtlaSil
  4. Gozlerın hep mutluluktan dolsun :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Yine bir 14 Subat ve Sycorox Dogum gunu

Ruh Eşimi Kim Oyalıyorsa...