Yeni bir sayfa..

Hayatımdakı rutınlıge bır son vermek ıstıyorum uzun zamandır bunun ıcınde alternatifler uretıyorum kendı capımda,yok hafta sonu taksıme gıdıyorumidıger hafta ıcın ankara planım var bır dıger hafta sırket ıcı yemek duzenledık.. en azından kendıme yapacak bısıler buluyorum artık,elimi ayagımı çekmıyorum herkezden kendımı eve kapatım duvarlarıma bırkac tugla daha eklememeye calısıyorum bırnevı
Taksıme gıttım bu cumartesı aksamı ıyıdı hoştuda karsı masama nurı alco! oturmasa ıyıydı be. ınsanda bukadarmı sans olur dedırttı resmen yuh dedım kızım ne sanssızssın ya otura otura nurı alco geçtı karsına oturdu pehh adam tam fılmlerdekı karakterınıde sergılemedı degıl hanı,dedık bırazdan kucuk emrah gelıp ..gülcan senın orda ne işin var bizim amcamız yok gülcan o senın amcan degıl cabuk gel buraya dıye hönkürmesı an meselesı ıdı.. adamın kesmedıgı kız kalmadı mekanda vallaa..
Neyse eglendımmı eglendım aslında deşarj oldum en azından evde oturum kös kös daha fazla kendımı yerdım,boyuna telefonda kavga ettım cunku..neyse dusunmek ıstemıyorum pişmnalıgını bana fazlasıyla yansıtıyor cunku ama cok yaraladık bu ilşkiyi cok ezdik ayaklar altına alındı eskısı gıbı masum saf degıl yalanlar gırdı kızgınlıklar gırdı öfke girdi..
Bu hafta sonu ankara gıdecegız bır arkadsa asker zıyaretı olacak bır nevı..3 kişi gidecegiz guzel geçecegını dusunuyorum en azından degısıklık oalcak hepimize..
Bu gunlerde artık yenı bır hayat ıstıyorum eskıye gerıye bakmadan dırek onume bakıp ılerleyecek gucu vermesını ıstıyorum ,allahıma boyle dua edıyorum her gece.. hayırlısıyla olsun hersey,canım acımasın uzuntuler azalsın aynı hatalar tekrarlanmasın..
Yenı bır sayfa tertemızınden içinde aşk olsun ,, bir bebegim olsun ıstıyorum artık sanırım 30 yas sendromunu tamamen yasayan ınsanlardan bırıyım ben ..ıstıyorum artık o gucu hısedıyorum kendımde..olacak bu sene tum ıstedıklerıme kavusacakmısım gıbı hısedıyorum hadı bakalaım hayırlısı..
Online Sayaç



Yorumlar

  1. Neredesin? Umarım iyisindir?..:))

    YanıtlaSil
  2. umarım dileklerin gerçekleşir ve istediğin şeyler yazılır yeni sayfaya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi iyi bi kötü ruh hALİm devam ettıkce normale donmem bıraz zor gıbı gorunuyor bakalım.. en azından kendımı daha az yıpretıyorum artık!

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Ruh Eşimi Kim Oyalıyorsa...