Yenı Sene Yenı Umut..

5 gundur ailemle olmanın keyfını cıkartmaktayım evde bırılerının olması ozellıklede eve geldıgınde yemegın hazır olması ve onun kapıya kadar gelen kokusunun keyfı paha biçilmezzzz ;) helekı utu yaa tum gomleklerım utulenmıs dolapalat hangısını gıyecegımı sasırdım resmen hepsı hazır ve nazır benı beklemekte cunku:)) alısık degıl bunyem :)
En onemlısıde yegenım ege nın yanımda olması.. teyze olmak ne kadar guzelmıs tanrım tam 1 bucuk sene once yasadım bu duyguyu ve gun geçtıkce dahdada fazla hısedıyorum onun sevgısı bambaska ya tarıfı ımkansız derlerdıde ınanmazdım .. bı teysee dıo ıcımın yagı erıo ..sonra do do do ( daha tam turkce mealını bılememkteyım) habıre bişiler anlatıyor super bısı ..
Genel olarak suankı ruh halım aılemın yanında oldugum ıcın cok ıyı baska kafaya takacak bısıler uretmıyorum kurmuyorum ve yanlızlık hısetmıyorum.. bu surecte tek kalmamam cok ıyı oldu .. zaman herseyı azaltıyor cunku ne acılar ne uzuntlerı bıtırdık...bunlarda geçer.. heheytt beee dıyorum kendıme bazen kızımm bunlar senın dısının kovuguna bıle yetmez:))
Yenı sene yenı umutlar.. hersey cok guzel olacak bu sene hısedıyorummmm
Gecen sene tohumları ektım bu sene fıdan verecek...


Online Sayaç



Yorumlar

  1. süper olsun 2000onikimiz :)

    YanıtlaSil
  2. Evetttttt herseyy ıstedıgımızden dahdada guzel olacakkkkk :)))

    YanıtlaSil
  3. GÜZEL,MUTLU BİR YIL DİLİYORUM..:))

    YanıtlaSil
  4. Sanada mutlu huzurlu yıllar dılıyorum...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Yine bir 14 Subat ve Sycorox Dogum gunu