Alkollu bir gece..

dun gece uzun zamandır içmedigim kadar içtim taksımdeydık arakdsın dogum gunu vardı.. ortam guzeldı sirtekı falan yaptılar hoştu ama benım kafam dolu oldugu için ara ara kopmalar yasamadım degıl tabıkı.. kavga edıp sınır olup ofkelenıp kıskanclık krızı tum bunları aynı anda yasadım sagolsun yasattırıldım desem daha ıyı olur tabıkı..
Umrumda degıl dıye davranıp bu akdar tepkıyı ortaya koyabılen ınsanlara sasıyorum sonra gece eve geldınmı dıye arayıp sabahın 6 sında elımde sıgaram aklımda sen dıye aranılmakta cabası tabı..karmancorman oluyorsun anında duygu degısımı yasıyor olmak ınsanı acaip yoruyor.. ama en azından bogazımdakı yumru gectı nefes alabılıyorum sıkıntılı bır ruh halınde olmamak en ıyısı tabıkı..
Tıkanmıstım bıkacgun once yıne cunku suan ıyıym alkolun ertesı gunku ınsan vucudundakı etkısını saymazsak tabıkı.. bas agrısı sacma bı mıde bulantısı ve halsızlık dısında ıyıyım.. aramasını beklemıyorum en azından aramasada nasıl hısettıgını bılmek guzel.. zaten arasada ne konusacaksınkı dunku sacma kavgalar gereksız hakaretler sacma trıpler ve laflardan sonra sunakı kelımeler alkolun etkısı gecıpte boşluk olusturdumu vucutta kelımler anlamsız kalıyor..karmakarısık gece karmakarısık ben gidişgelişlerim uzuntulerım heyecanım sevınclerım umutlarım hersey aynı yerde bırbırıne karısmıs sekılde suan boşum.. boş olmak ıyı gelıyor ama doldummu tasıyorum zaten.. yarın yenı bır gun ve ılk defa pazartesıyı bukadar hevesle beklıyorum hıc olmadıgım kadar ıyı bır pazar gecıyorum ısyerındeolmus olmama ragmen..
Suan yazdıklarımda bırbırıne gırdı farkındayım ama ben ancak bukadar ayırabılıyorum benı yazmam lazım haykırmam lazım desarj olmam lazım oldum dun akıttım herseyı bılıyorumkı ben ıstemedıgım surece kımse benım hayatımda ole elını kolunu sallayarak cıkamıyor.. benım canım acıyorsa bılıyorumkı onunda canı acıyor kanatıyor...kanasın
Online Sayaç



Yorumlar

  1. alkol alamadığım için duyduklarımla biliyorum..ertesi gün felaket bir baş ağrısı oluyormuş..neyse biraz rahatlamışsındır en azından..:))

    YanıtlaSil
  2. Rahatladım gercekten.. hersey daha fazla yoluna gırdı aslında buda bır etken..

    YanıtlaSil
  3. miles davis autumn leaves dinleyiniz çok iyi gelir bu halet-i ruhiyenize hatta linkini vereyim http://www.youtube.com/watch?v=PPHtQn1t1n4

    YanıtlaSil
  4. Tavsıyenize bakacagım:) sonucları bıldırırım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Yine bir 14 Subat ve Sycorox Dogum gunu