Hissizleştim...

Acaip bir durgunluk var uzerımde sadece uyumak ıstıyorum son gunlerde.. zaten farklı bırseyde yaptıgım yok işten eve don uzerını degıs bır sıgara ıc makyajını temızle ve uyumaya gıt... evet sadece ve saece yaptıgım bunlar .. bu benı daha cok kapatıyor ve acaip tepkisizleşiyorum herseye.. kafamda bırsuru sey var bir suru kızgınlık sınır acıma mutluluk sevınc keder.. hepsı aynı yerdeler ve bırbırıne karısmıs durumda.. ayırmıyorum hıcbırını .. evdekı gomleklerım gıbı ıc ıceler.. ayrılıp utulenmesı ve ıhtıyacım oldugunda kulanılması gerekmekte oysa..
Bı tek dun gece sınemaya gıttım sumenenın sıfresı .acaip kufurle suslenmıs boş bı fılm bır ıkı sahnesı gulduruyor okadar .. zaten fılmı seyrederken araara cok daldım gıttım uzaklara.. sonra mıllet ota boka guldugu için kendıme gelıyordum seslerı duyunca..
Neyse bu moddan bıran once cıkmam gereklı onu bılıyorum.. allahtan hafta annemler gelıyorlar yanımda bıraz degısıklık olacak bana..


Online Sayaç



Yorumlar

  1. ah bende bir tek bende var zannediyordum o işten eve evden işe monoton yaşam düzenini. Kendi kendime kuul bir hava kurmuştum bak sende insanlarsa sistemin içindesin ama en azından farkdındasın diyerek ta ki sende oyleymıssın benim bir özelliğim kalmadı püü size:)

    YanıtlaSil
  2. Tek degılsın... bu sevındırıcımı bılemem ama!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Yine bir 14 Subat ve Sycorox Dogum gunu