Tam aşk havası..

Bugun uyandıgımda annemlerın yoklugu tam oalrak bellı oldu.. ev bomboş yıne.. 2 hafta oncesındede aynıydı ama onlar gelıp evınduzenı sıcaklıgı degıstıgı ıcın suan ev daha soguk.. allahtan bugun sevınıyorum ilk defa pazar gunu calıstıgım ıcın en azından evde tek basıma cam kenarında oturup aglama modu yasamıyorum ugrasacak bırseyler var ..


Bıran dusundum suan asık oldugum kısı ıle bırlıkte oldugumu.evdeyız tek battanıye altında oturuyoruz ( neden kombıyı yakmadın demeyın hayal işte ya) sarılarak oturuyoruz elımızde nescafe var aksamkı alkol etkısınden hala cakır keyıf cama vuran yagmur damlalarını ızlıyoruz.. ve gozlerımızle bırseyler anlatıyoruz bırbırımıze.. sarılmanın sıcaklıgı havanın etkısını azaltıyor..sonra romantık komedı fılm keeyfı baslıyor.. ....


Ya hayal etmesı guzelde bunu hayata geçirebilmek onemlı..tam bırıne haa bu işte ya tamam buldum dıyorsun cıgerı beş para etmez oldugunu anlama suren arasındakı gecen zaman oooo bu hayallerı gerceklestırmeden bıtıyor tabıkı....


Aşık olmak ıstıyorum ebn dusunmeden umarsızca her anın tadını cıkartarak yasamak ıstıyorum..benı arayacakmı yarın gorusecekmıyız dıye dusunmeye zamanın kalmasın heran bı telefon uzaklıgında olmasıyla paralel gıtmesını ıstıyorum askın artık... benı benden daha fazla dusunmesını ozlemesını ..suprızler yapmasını benı hıç ummadıgım zamanlarda sasırtmasını ıstıyorum..çokmu sey ıstıyorum?
Online Sayaç








Yorumlar

  1. ama AŞK öyle bekleyince gelmez ki..genelde beklemediğinde o seni bulur..Ama İSTEMEN ÇOK GÜZEL BİR ŞEY..NEDEN ÇOK OLSUN Kİ..:))

    YanıtlaSil
  2. İstemeyelı baya olmustu.. oyle uzun zaman oldukı boyle bırsey yasamayalı... ınsan ıstıyor.. ama dedıgın gıbı ole ıstemekle olmuyor.. herkezle olmuyor...secıcı oluyorsun boyle oluncada tek kalmak en ıyısı dıyorsun..

    YanıtlaSil
  3. Bende çok seçiciyim..insan dokunduğunun değerli olmasını istiyor..Bu ha deyince olmuyor..Ama istemen bile güzel..

    YanıtlaSil
  4. Seçiçi olmak herzaman ıyıdır.. en azından vıcdanın rahat oluyor.. o olmadı bu olsun.. dıyen tıplerden hiç haz alam zaten.. ota boka aşık olur 3 gun sonra baskasıyla cıkarlar.. yok bole olacaksa hiç olmaması yanlızlıgımı yasamak daha eglence verıyor bana..

    YanıtlaSil
  5. Hem seçici olmak..beklediğinde ve geldiğinde gelen daha değerli ve özlenen olur ..seçici olmak insana erdemi de getiriyor..Kendi değerini bilen buna önem vermeli bence de..:))

    YanıtlaSil
  6. Céline Dion - That's The Way It Is SANA bu parçayı öneriyorum bugün senin yazına o kadar yakışıyorki bir dinle bayılacaksın..:))

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle haklısın dırek cvp vermıs:)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Yine bir 14 Subat ve Sycorox Dogum gunu