Hala Düşünüyorum

Bugun dusundumde.. neden ?? Neden ınsanlar bı sekılde hayatıma gırıyor ve cıkıyor ? nedenı benmıyım acaba? cokmu anlaşılması güç biriyim..Çokmu ince düşünüyorum..
Şuana kadar arkadslarımla yaptıgım yorumlar bunlar..

Bi arkadasımın yorumu sen cok güçlü gorunuyorsun dedı.. erkekler cok guclu kızlardan cekınırler.. ....Dusundurdu benı?

Diger bi arkadsım .. kızım sen acaip içiyorsun ole 6 bardak rakı içipte sarhoş olmayan kızlardan korkarlar dedı:) Sole ıkı kadeh ıcıp hafıf çakır keyif olacaksın öle erkegının omzuna dayıyacaksın basını ondan güç aldıgını göstereceksın dedı.... Dusundurdu benı?

Bi arkadasımda ... Sen yanlız yasıyorsun uzun zamandır hayatını artık ıkı kısı surdurmen cok zor olur senın ıcın duzenını degıstırmekte cok zorluk cekersın dedı.... Dusundurdu benı?

Bi arakdsımda Çok seçicisin sen dedi.. belırlı bı yastan sonra ınsan senın gıbı secer evet ama bı sure sonra bı bakmıssın sececek kımsede kalmamıs ole tek basına kalmıssın dedı.. Düşündürdü benı??

Diger bi arkadasımda sen cok ıyısın sevdıgın zaman kendını sevmei bırakıp karsındakıne verıyorsun tum sevgını bu yuzdende bekledıgın kadadr sevılmedıgınde gosterdıgın kadar ılgı gormedıgınde üzülüyorsun dedı.. Düşündürdü benı?

Bi arkadasımda demıstıkı senın yerınde olmayı oyle cok ısterdımkı .. ıstanbuldasın yanlız yasıosun guzel bı ısın guzel bır evın var.. daha ne ıstıyorsunkı yaaa dedı.. Senın yaptıgın şımarıklıktan öte degıl dedı.....Düşündürdü beni..

Evet bunlar boyle sürüp gidiyor.. Ve ben hala nedenlerını bulamadım bunların ...

Hala Düşünüyorum


Online Sayaç



Yorumlar

  1. erkekler birlikte olduklarını kişinin kendilerinden güçlü olmasını istemezler. bunu söyleyen arkadaşına tamamen katılıyorum.

    ve diğer katılımım da kendinizi sevmeyi bırakıp tüm sevginizi erkeğe vermeniz durumunda olanlar. ama bu sadece bu yönlü değil. erkekler de bunu yaptığında sonuç olumsuz oluyor. ama illahaki bi taraf daha çok sevecektir. bu da mutlu aşk yoktur'u doğruluyor.

    YanıtlaSil
  2. Erkeklerınde odun olmayanları var evet katılıyorum:)) ama benım karsıma cıkmadı daha onlardan:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Yine bir 14 Subat ve Sycorox Dogum gunu