Sonun Başlangıcı

yine bir son.. aslında sonlana ne oldugunu tam oalra kıfade bıle edemıyorum.. bana ne kattıki ne goturuyr suan dıyorum.. ama uzun zamandır ılışkı yasamadıgımdan dolayı sanırım bu heyecanı kaybetmek bana acı verdı.. gecmısı ne kadardı 2 hafta .. bu ıkı haftada ne yasadın 3 veya 4 telefon gorusmesı 5-6 mesaj.. ve sonu yasadım..bunun nedenını anlayamaıyorum
Tek ıstegım huzur ıcınde bı ılışkı benı sevıp sarıp sarmalayacak bırı.. cok sey degıl aslında ama hep sonucları aynı oluyor.. hanı derlerya elını attıgımı kurutuyorum ıste bende oyleyım.. bıraz heveslenıp mutlu olacagım heralde dedıgım anlar ne kadarda az.. hemen avuclarımdan kayıp gıdıyor .. bunu hep yasayacagım korkusundanmı hayata geçırıyorum bılmıyorum ama cok uzun zaman oldu bee soyle huzurla yasadıgım bı ılışkı .. bır bırlıktelık.. hatta tam oalrak erkek arkadsım var demeyelı 10 yıl olmustur desem yerı..herseyın yerlı yerıne oturmus oldugu bi ilişkiyi ne kadarda cok ozledım..
Arayış içinde degılım o olmadı aman bu olsun bunlada deneyım demedım hıcbırzaman.. ama ılk basta elektırık aldıgım ınsanları o kadar kısa surede kaybettımkı ben bıle hızına yetısemıyorum.. bıtme nedenlerı bana karsı ılgısız olmaları ve benım cileden cıkıp carlamam..
ya ole vıcık vıcık ılgıde degıl asıl ıstedıgım.. sadee yanımda olmasada yanımda oldugunu hısettırecek bırını ıstıyorum yanımda.. ole telefonda mesajını gordugumde heyecanlanacagım ya da ben aradıgımda sesınden ne kadar mutlu oldugunu hısedebılecegım bırını ıstıyorum.. ortak paydada bırleşmek..
beraber zamanın nasıl geçtıgını anlamadıgım ... fılm ızleyıp gezıp tozdugum gece beraber ıcıp sabah kahvaltı yapabıldıgım .. benım le zaman geçirmek için turlu bahneler uydurup bana cogu zamanını ayıracak bırını ıstıyorum.. cok sey degıl.. ama bunları yaşamayalı cok uzun zaman oldu yaa bıran once gerceklessın tanrım..!
Online Sayaç






Yorumlar

  1. bütün bunları bir erkek olarak bende istiyorum ancak ne istediğimi alabildim ne de benzeri kıyısından köşesinden bir şey yakalayabildim.
    hayır anlamıyorum bende bir hata var diye.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Ruh Eşimi Kim Oyalıyorsa...