Son Nokta...

İşte beklenen son... Doruk noktasındaki heyecan istek merak özleyıs yerını acabalara bıraktımı kaçınılmaz gerçek ile yüzleşiyor insan.. Bende o durumdayım.. Resmen giriş gelişme sonuç ilişkisi..

Onu gormeden dokunmadan yasabılıyormu ınsan .. yasanıyormus evet.. oyle beylık laflara gercekten gerek yok diyenler dogruyu soylemiş,İnsan çok mutluyken ve sinirliyen kararlar almamalı gerçekten,çunku dalgalanan deniz duruldgu anda sende sudan çıkmış balık gibi oluyorsun...

Şuan duragan dönemde son çırpınışlardayım,bu sevgının bıtecegını zaten biliyordum,ama sankı hazırlıksız yakalanmış gibiyimikendime acabaları sormaya basladıgım anda bunu görebiliyordum zaten..

Ama dıyorumkı sen sevgını sonuna kadar yasadın çok sevdın (sevıyorsunda) sevildin ( evet hala çok seviliyorum) ama bitecek... Severken ayrılmak.. eskı turk fılmlerındekı gıbı .. yasandı doruklarda yasandı , ama yitirdi degerini zedelendi zarar gördü yıprandı ..

Zamanın akışında ya kaybolacak ya da tekrar en yuksek sevıyede karsıma cıkacak...bundan emınım ama bu geçiş ve sona yaklaşım insanın canını acıtıyor...

Son . bu kelıme bıle soguk ama basındakı ek onemlı... mutlumu mutsuzmu buna bakmak gerekli...Son noktayı gulerekmı koyacaksın yoksa...!
Online Sayaç

Yorumlar

  1. Bence herşey mutluluk üzerine odaklanmalı. Sen ve O.. sen ve o ikinizsiz olmama fikri ağır basmalı. Türk filmlerindeki gibi mutlu sonla bitmemeli hikayeniz. Daha güzel değerler bir bir eklenmeli hayatınıza.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Yine bir 14 Subat ve Sycorox Dogum gunu