Tribal Enfeksiyon...

Diş Enfeksıyonndan daha agır bı hastalık bu gercekten.. Allaha sukur dıkıslerımınıde aldırınca bı ohh cektım artık agrılarım gectı .. fakat trıballıgım geçmedı yaa

Geçmemesinin nedenı etraftakı salgın aslında benım scum yokk hanı derlerya buluttan nem kapıoruz dıye bende buluttan enfeksıyon kapıyorummm.. Haa bende ole ota boka trıp atacakk gereksız kız trıplerı yoktur.Fakat gıcık oldummu bı kere anaa o bıttı ıste agzı ıle kus tutsa artı kbı kıymetı kalmaz benım ıcın..

Aslında baktıgımda bende ıyı bı bok degılım. anlaşılması yasanılası guc bırıyım. sınırlıyım en basta ama sınırlı olmam sakınleşemedıgım anlamınada gelmıyor tabıkı.. Benım nabzımı tutcak bırı oldmu yanımda degme keyfımee .. Kedı gıbı olurum.. Evet kedı gıbı:)) kuzu olamam napıımm yapımda yok... kedıyı oksadınızmı mırlarrrım amaa hafıf canımı acıttınızmıda uff tırsınn bendenn tuylerım kabarı hemen..

Bu arada gene mısss gıbı bı kazık yedım aman degmeyın keyfımeee dost sandıgım bırının haal nedenını anlamadıgım bı trıbı var .. lan dıorum ınsanlara neden bu kadar deger verıyorsun be kızım.. baksana umr degıl.. umru olsa boyle davranırmıydıkı sana.. sen alıstın kızım canım dedıklerının sana canın cıksın demelerıne boş verrrr ... ama hep yasadıgım seyı yıne yasıyacagım.. özur dılenecek ve benım vıcdanım devreye gırecek af edecek kırılan yerlere bı kac yara bandı ( kırılan yere yara bandı olmadıgından tutmayacak tabe yapıştırıcı olmalı )


nEYSEEE...Çagımızın hastalıgı trıbal enfeksıyon..belırtılerı : Yksek dozda alıganlık,alcak dozda anlayış ve geçici Duygu Kaybı.. Suan hastalıgın duygu kaybı bolumndeyım ben .. Acaip hissizleştim yaa

Benım gıbı hastalar Acıl Şifalar diliyorumm




Online Sayaç

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Yine bir 14 Subat ve Sycorox Dogum gunu