Şimdi sende herkez gibisin....

Vay be blog.. ınsanlar ne kadar da at gozlugu takıp bakıyorlarmıs hayata pesss pess pess suan dumur oldum demıyorum beklıyordum cunku bı gun bı patlak verecektı...
Bi ipe koptugu yerden sıkı bı dugum atarsınız ve o dugum aslında ipin en saglam yerı olur fakatttt ıpı her tuttugunuzdada o dugum acıtır canınızı.... evet blog acıdı canım ama beklıyordum bunu...
Çunku yargısız ınfaz yapılmıstı ve yıne yapıldı super..! ama bu sefer sormıyacagım yada acıklamda yapmıyacagım blog cunku bunca zamandır benı tanıyamayan ınsan bu saatten sonra zaten hiç anlıyamaz.. ben objektıf olmaya calıstım hep ama yanlı olmak gereklıymıs megerse .. ama ben artık hıcbır olay da yanlı olmayacagım ..çunku karsımdakı ınsanlar benım verdıgım kadar bana deger vermıyorlar bunu ogrendım blog..

Sen bılırsın.. ıster cık hayatımdan ıster kal.. zaten benı seven ve ısteyen kısıler hayatımda kalıyorlar dıgerlerı gıdıyorlar bı sekılde..artık canım acısın ıstemıyorum blog..ınsanların kendılerını farklı gostermelerınıde ıstemıyorum yada ne bılım yuzume gulucukler atıpta arkamdan iş cevırmelerınıde ıstemıyorum.. dostluk onemlı bı kavramdır .. ole bı kalemde dostum dedıgın bırını sılemezsın hayatında eger kı sılıyorsan zaten o senın hıc dostun olmamıstır..Son olaylarda hıc yorum yapmamıs olmama ragmen bu sonucu beklıyordum ve bıngoooo.. sadece helal dıyorum yaa valla helalki ne helal...

Alllah herkezın yolunu acık etsın.. ama bakmasını bılmek lazım hayata hep kendı penceresınden bakmamalı ınsan objektıf olabılmelı egolarını yenebılmelı.. en onemlısıde eleştırıye acık olabılmelı..
Neyse..yenı bı hayat kurdum benle gelen gelır gelmeyende gider..kendı bılır..!!





Online Sayaç

Yorumlar

  1. bu aralar aynı dertten muzdaribiz sanırım.
    dediğin gibi senle gelen gelir gelmeyende gider kendi bilir. sallama kimseyi bak keyfine.. herkes geçmişi çabuk unutur sende unut gitsin..

    YanıtlaSil
  2. Ya ınsanlar okadar bencıl olmuskı canım dedıklerın bıle senı anında satabılıyorlar.. haklısın aslında unut gıtsın....!!!

    YanıtlaSil
  3. zaten bir kalemde silmeye kadar geldiyse o kişi dostun olmamıştır. bir kalemde silmeyi düşündüğün kişiler sıradan insanlardır.

    YanıtlaSil
  4. Silerken canın acıyorsa deger vermıssındır sorun orda zaten!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Ruh Eşimi Kim Oyalıyorsa...