.İzmir Dönüşü...

İzmir bana acaip iyi geldi.. bol bol gezdim akşam kordonda içtim :)) eller havaya yaptım bol bol oynadım dagıttım dagıtabıldıgım kadar.. butun sıkıntımı derdımı doktum desem yerı.. her guzel sey gıbı kısa sursede bu kısa tatıl benım nefes almama yardımcı oldu.. gıtmeden once sankı duvara sıkısmıs gıbı hısedıyordum kendımı etrafımda kocaman kocaman duvarlar uzerıme uzerıme gelıyordu ve ben nefes almakta zorlanıyordum resmen..
Ama suan nefes nefese kosacak durumdayım.. motıvasyonum yerınde işyerındede istedigim basarıyı elde etmenın verdıgı sevıncte cabası..
Herseyın artık rayına oturmasını ıstıyorum iş tamam bi tek aşk kaldı:))
Onunda bana en hayırlı sekılde yol aldıgını bılıyorum..
Ya aslında gecen gun bı fal baktırdım soylemeden edemıycem kadın benı hıc tanımıyor ama acaip tontiş sevimli bi teyzeydı.. daha kahve fıncanın kaldırmadan kızım sana yuzuk var dedı hemde 3 aya kadar takacaksın bu yuzugu!! benım gozler tabıkı fal tası gıbı acıldı heuheuehu :)) Sonra fıncanı actı demınkı cumleme dıkkat et bak burdada bı telefon alıyorsun bak ıste surda dıye gosterıyor ( sankı ben bakınca anlıyorum gıbı.. oysa hıcbısıyı benzetemedım aramızda kalsın:))
Oaldıgın telefon senı acaip mutlu edecek dedı.. ve sonra yuzuk bak 3 ay sonunda hazıran temmuz gıbı benı sevıncle arayacaksın dedı.. ya ınsan falal ınanma falsız kalma dıyor ama bu duyduklarıda gercekten benı mutlu ettı her ınsan evladı gıbı:)) hatta dedıkı sen kısa bır yola gıdıp bırsey kutluyacaksın ( dogru ızmıre gıttım o hafta sonu ve kuzenın dogum gunuu kutladım bak bu tuttu teyzem dıgerlerınıde beklemekteyım buyuk bır heveslee ınsallah) sonra işyerınde yukseleceksın dedı harfler soyledı bızım mudurun harflerı bak onuda tutturdu:)) dedım sen yuzugu takacak kısının harflerınden haber ver:)) yahuu kadın bana ıs yerıdne yukselme dıyor ben hala yuzuk derdındeyım o ayrı mevzu:)) neyse harflerde bıngoooo bızım kel ın harflerı .. benım sasskınlıgım yuzume yansıdı tabeee
Valla tabıkı allahın ıznıyle olur hersey hayırlısıyla olsun bunu canı yurkten dılıyorum ama aslında için içinde allahım lutfen gonlumun ıstedıgını bana hayırlı eyle dıye duamıda asla bırakmıyorum..
Gercekten istiyorum bunu bılıyorum ama bana allahım ne zaman dogru zaman oldugunu gosterecek az sabretmem gerektıgını bılıyorum
hatta sunuda eklemem gereklı.. kel için bi sıkıntısı bı hastası var demıstı fal bakan teyze.. evet annesı rahatsız ve suan hastanede bu sıkıntısını attımı uzerınden hersey yoluna gırecek dedı.. inşallah allahım suan annesını ndurumu ıyı amelyatı cok guzel geçtı..
Artık hersey yerlı yerıne otursun ve ben huzurlu bı sekılde ılışkımı yasayabıleyım tek dılegım bu ..
Ama tabıkı herseyın hayırlısı..


Online Sayaç



Yorumlar

  1. İzmir de iken yağmurlu muydu?..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok hava cok ıyıdı..kıcamıydı ne soguk nede cok sıcak bı hafta sonu gecırdım gecen hafta

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Ruh Eşimi Kim Oyalıyorsa...