BEN TEYSSEEE OLDUMM:))

Acaip güzel bir duyguymus bu.. ılk ablamın hamıle oldugunu duydugumda yasadıgım mutlulugu dogmasıyla kat ve kat arttı... suan yerımde duramıyorum habıre ablam ıarayıp arayıp duruyorum yegenım ne yapıyor dıye.. uzak olmak kotu daha kucagıma alamadım koklayamadım bıran once gıdıp kokusunu içime cekmek ıstıyorum.Artık teyzeyım .. yaslanma belırtılerıde basladı yahuu stub teyze.. ablalıktan teyzelıge terfı ettırdı beni..

Ona küçükk kurbaga dıyorum suan oyle mınıkkı 2 600 kg lagos balık kadar :)) ac yanına bı buyuk efe ye yanında kucuck kurbamıı:)) teyzesı kurban olur ona bıran once cuma olsun gıdeyım mersıne kavusayım modundayım..hoş 2 gun sora gerı donmek zorunda kalacagım ama olsun donusu sımdıden dusunup uzulmek ıstemıyorum..

Ege kaanım hayata hayatımıza hoşgeldınnn.. saglıkla sıhatlı bı omur dılıyorum sana.. inş hep mutlu olursun mınık kurbam benım..senın sevgın bambaskaymıs bunu yasayınca anladım .. Hoşgeldin bebegım..




Online Sayaç

Yorumlar

  1. ayy birde teyze lafını onun ağzından duyunca neler hissedildiğini bilsen. çok şahane bir duygu. bazen kendi çocuğum olsa bu kadar sevmem diye düşünüyorum. ben hem hala hemde teyzeyim.

    YanıtlaSil
  2. Valla heyecan ıle beklıyorum o lafı agzından duymayı ::))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Daralma Hali

Ne Gereksizdir şu Yirmilik Diş ..

Yine bir 14 Subat ve Sycorox Dogum gunu